laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaastaart van Gerda
  ingrediënten:
   
      [color=blue:36e0d8a769]
    • **Deeg:[/color:36e0d8a769]
    • 250 g zelfrijzend bakmeel
    • 100 g boter
    • 1 ei
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 1,5 dl melk
  • appelmoes
  • 500 g magere platte kaas
  • 200g fijne suiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 3 eigelen + 3 stijfgeklopte eiwitten
  bereiding:
    - Meng voor het deeg de ingredienten in de aangegeven volgorde en rol het deeg uit over een taartvorm.
- Bedek met een laag appelmoes.
- Meng de platte kaas met de andere ingredienten in de aangegeven volgorde en giet de bereiding over het deeg.
- Laat 40 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats