Kaastaart van Gerda |
|
ingrediënten: |
|
|
[color=blue:36e0d8a769]- **Deeg:[/color:36e0d8a769]
- 250 g zelfrijzend bakmeel
- 100 g boter
- 1 ei
- 1 zakje vanillesuiker
- 1,5 dl melk
- appelmoes
- 500 g magere platte kaas
- 200g fijne suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 3 eigelen + 3 stijfgeklopte eiwitten
|
|
bereiding: |
|
|
- Meng voor het deeg de ingredienten in de aangegeven volgorde en rol het deeg uit over een taartvorm.
- Bedek met een laag appelmoes.
- Meng de platte kaas met de andere ingredienten in de aangegeven volgorde en giet de bereiding over het deeg.
- Laat 40 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|