laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roodbaarsfilets met tapenade van olijven en gedroo
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
  • 800 g roodbaarsfilets
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g zwarte olijven zonder pit
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 ansjovisfilet
  • 8 gedroogde tomaten op olie en 2 eetlepels van die olie
  • 15 g verse dille
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 180°C.
- Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.
- Pel het teentje knoflook.Hak voor de tapenade het teentje knoflook, de olijven, de kappertjes, de ansjovisfilets en de gedroogde tomaten samen fijn.Hak de dille fijn.
- Vet een ovenvaste schaal in met een beetje van de tomatenolie en leg de roodbaarsfilets er naast elkaar in.
- Bedek de filets met een dikke laag tapenade en schep de dille erop.
- Besprenkel met de rest van de olie.
- Laat de vis in de hete oven in ca. 15 minuten gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats