laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladedessertje
  ingrediënten:
   
  • 225 gr pure chocolade
  • 175 gr Alpro bakken en braden
  • 3 eierdooiers
  • 60 gr suiker
  • 2 eetlepels frambozenlikeur
  • 2 pakjes verse frambozen
  • frambozensiroop
  • munt
  • Alpro Soja Cuisine
  bereiding:
    - Smelt de chocolade en meng met de Alpro bakken en braden tot een gladde massa, voeg er de eierdooiers aan toe en meng er de suiker en likeur bij, stort het geheel in vormpjes en laat 3 uur opstijven in de koelkast
- Serveer met frambozen, versier het bord met een beetje Alpro Soja Cuisine en frambozensiroop en overstrooi met bloemsuiker
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats