laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pardanosnitzel met broccoli
  ingrediënten:
   
  • 1 zakje panklare opscheppers (450 g, aardappeltjes)
  • 1 schaaltje panklare broccoliroosjes (300 g)
  • 200 g Pardanokaas
  • 1 bosuitje
  • 1 ei
  • 1/2 eetlepel tacokruiden
  • 3 eetlepels gembersiroop
  • 5 eetlepels paneermeel
  • 25 g boter of margarine
  • 25 g kruidenboter
  • zout
  bereiding:
    - Aardappelen in pan met weinig water en zout in ca. 12 à 14 minuten gaar koken.
- Intussen bosuitje schoonmaken en heel fijn snipperen.
- Korstjes van kaas snijden en boven kom de kaas grof raspen.
- Tacokruiden, gembersiroop en helft van bosui erdoor mengen, zodat een samenhangende massa ontstaat. Hiervan vier kleine dunne schnitzels vormen.
- In pan met weinig water en zout broccoliroosjes in ca. 5 minuten beetgaar koken.
- Intussen in diep bord ei loskloppen.
- Op plat bord paneermeel strooien.
- Schnitzels eerst dor ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met paneermeel. Dit nog een keer herhalen.
- In koekepan boter verhitten en schnitzels in ca. 2 minuten bruin bakken. Halverwege keren.
- Aardappels en broccoli afgieten en over twee borden verdelen. Kruidenboter op aardappels leggen en laten smelten.
- Schnitzels ernaast leggen en bestrooien met de rest van de bosui.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats