laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Luikse gehaktballen volgens tanteke
  ingrediënten:
    1 kg gemengd gehakt
1 ei
3 el paneermeel
nootmuskaat
peper en zout
bakboter
2 uien in dunne ringen gesneden
200 gr witte rozijnen
3 kruidnagels
3 laurierblaadjes
1 dl azijn
3 dl water
6 el Luikse siroop
1 el Maggi / Oxo of 1 bouillonblokje
3 klontjes suiker
wat sausbinder
  bereiding:
    gehakt goed mengen met ei, paneermeel, nootmuskaat, peper en zout
ballen van maken en rondom bruin bakken in de bakboter
uien, rozijnen, kruidnagels, gebroken laurierblaadjes, azijn, water, Luikse siroop, Maggi of Oxo of bouillonblokje en suiker toevoegen
deksel op de pan leggen en gedurende 30 minuten laten stoven
saus wat aandikken met saubinder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats