|
|
|
Biefstuk peterselie-risotto |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 biefstukjes van elk 100 g
- 300 g ui
- 400 g rijst
- 80 g boter
- 4,5 dl runderbouillon
- 1,5 dl droge witte wijn
- 4 bosjes bladpeterselie
- 50 g parmezaanse kaas
- zout, versgemalen peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Schil en snipper de uien. Breng de bouillon aan de kook.
- Smelt 50 g boter in een kookpan. Fruit de uien glazig. Voeg de rijst toe, roer om.
- Giet de bouillon en de wijn bij de rijst. Doe het deksel op de pan. Laat 15 min. sudderen. Roer niet om.
- Spoel de peterselie, knijp het water uit. Hak fijn en doe onder de rijst
- Geef er de parmezaanse kaas apart bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|