laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde visbrochette met tagliatelle
  ingrediënten:
   

    4 fijnproeversbrochetten van vis (zeewolf/zalm/tijgergarnalen)
    2 zakjes viskruidenpasta
    400 g tagliatelle
    1 potje auberginekaviaar Sabra
    1 dl Italiaanse olijfolie van eerste persing
    zout
  bereiding:
    Kook de pasta bijtgaar in gezouten water en breng hem daarna onmiddellijk onder koud water zodat hij niet kleeft. Wrijf de visbrochettes in met de viskruidenpasta en gril die 4 minuten op een elektrische grill.

Giet ondertussen de olijfolie in de wok en roerbak de voorgekookte pasta met de auberginekaviaar. Opdienen met de gegrilde brochettes en een takje groen om te versieren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats