|
|
Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 220 C. Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van 1 cm dikte.
- Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli in 3 minuten in kokend water. Afgieten.
- Pel de uitjes en snijd ze in partjes. Snijd de paprika in reepjes. Snipper de knoflook. Snijd de nijlbaars in stukjes van 3 cm.
Bereiding:
- Meng de groenten in een ruime ovenvaste schaal met de knoflook, de olijfolie, de kruiden, een snufje zout, een snufje peper en een snufje cayennepeper. Rooster de groenten in de hete oven in ca. 25 minuten bijna gaar.
- Roer de tomatensaus en de witte wijn door de groenten. Schep de stukjes vis erdoor en laat de vis in ca. 8-10 minuten in de oven gaar worden.
- Roer eventueel een paar lepels creme fraiche door het gerecht en serveer er tagliatelle bij. |