laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Victoriabaars en gerookte zalm met een gegratineer
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
  • 1 kilo spinazie
  • 4 eetlepels slagroom
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 250 gram victoriabaars
  • 100 gram gerookte zalm in dunne plakjes
  • 75 gram geraspte kaas
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 180°C.
- Was de spinazie en laat haar in een grote pan met aanhangend water in circa 5 minuten slinken. Laat haar in een vergiet goed uitlekken, druk het vocht eruit. Doe haar terug in de pan en schep de room erdoor. Verdeel de spinazie over een ingevette, kleine lage ovenschaal. Strooi er zout en peper over.
- Leg de visfilets erop en leg de plakjes zalm bovenop de visfilets. Strooi de kaas over de vis en de spinazie. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in circa 20 minuten gaar worden en de kaas mooi bruin kleuren.
- Dien op met een smeuige puree
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats