laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Franse uiensoep
  ingrediënten:
   
  • 1 1/2 kilo uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 bouqet garni
  • 125 gram boter
  • 1 liter water
  • 1/2 stokbrood
  • 2 theelepel zout
  • suiker
  • nootmuskaat
  bereiding:
    - ing:Snipper de uien en hak de knoflook fijn; doe dit in de soeppan met de kruiden, de boter en de specerijen. Voeg 1 liter water toe en laat het een half uur zachtjes koken.
- Snij de stokbrood in stukjes en leg deze in de oven totdat ze knapperig zijn. Leg vlak voor het serveren de stukjes stokbrood in de soepkommen en giet de soep er overheen. Geraspte kaas is er lekker bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats