laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gerookte schelvis met yoghurtsaus
  ingrediënten:
   

  • 2 gerookte schelvisfilets van elk 300 gr
  • 4 eetlepels citroensap
  • zout
  • peper
  • 2 potjes yoghurt
  • 1 koffielepel aardappelmeel
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • 1 eierdooier
  • 1 klein tuiltje bieslook
  bereiding:
    - De visfilets in twee'n snijden, in een schotel schikken en bedruipen met het citroensap. Lichtjes kruiden en de yoghurt over de vis gieten. Afdekken en gedurende 4 minuten op kracht laten koken. De vis met behulp van een spatel op een serveerschaal schikken.
- Het aardappelmeel aanmengen met de wijnazijn, het kookvocht van de vis bijvoegen en 1 minuut op volle kracht in de oven laten koken. Onder voortdurend kloppen de eierdooier bijvoegen en 1 minuut op halve kracht laten koken. Opkloppen en het gehakte bieslook bijvoegen.
- Op smaak brengen met peper en zout en de vis overgieten met deze saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats