laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tompouce met chocolademousse
  ingrediënten:
   

    2 plakjes bladerdeeg
    1 eierdooier
    1 eetl. suiker
    1/2 zakje amandelschaafsel
    1 beker chocolademousse
    poedersuiker
    boter
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 225 graden Celsius. Bladerdeeg in ca. 5 minuten laten ontdooien en bakplaat invetten. Plakjes diagonaal doormidden snijden en op bakplaat leggen. In kommetje eidooier loskloppen. De bladerdeeg bestrijken met dooier en suiker en amandelschaafsel erover strooien. In midden van de oven in ca. 10 minuten goudbruin bakken en laten afkoelen.
Bladerdeegdriehoekjes overlangs halveren. Onderste helften elk op een bord leggen. Met natgemaakte ijsbolletjestang 2 bolletjes mousse erop scheppen en vervolgens de bovenste driehoekjes erop leggen. Licht bestrooien met poedersuiker.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats