laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Studentengoulash
  ingrediënten:
   

  • zakje diepvries ajuin
  • zakje diepvries gesneden paprika
  • doos wortelen en erwten
  • een stuk of acht kant-en-klare bouletten bij de slager of de frituur
  • doos goulashsoep
  • rijstbuiltjes
  bereiding:
    kwak olie in een diepe pan en zet water op voor de rijst
wat ajuin, paprika en de wortelen&erwten in de pan : al roerend opwarmen
de bouletten in stukken snijden en erbij kappen
Ondertussen kookt het water : builje(s) rijst erin doen
doos soep open doen en inhoud in de pan doen + goed ondereen roeren en vuur laag zetten
Na 15 minuten is de rijst gaar en de goulash goed opgewarmd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats