laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met quornbasilicumsaus
  ingrediënten:
   
  • 150 g spaghetti
  • zout, peper
  • 1 bakje quorngehakt, +/- 175 g
  • 1 el olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 100 g wortel, geraspt
  • 1 1/2 el tomatenpuree
  • 400 g pomodoro tomaten, in stukjes
  • 5 el basilicumblaadjes, grof gescheurd
  • 50-75 g oude kaas, geraspt
  bereiding:
    - Kook de spaghetti in ruim kokend water met iets zout volgens de beschrijving op het pak gaar.
- Bak het quorngehakt zachtjes in de olie in +/- 2 min. bruin. Voeg de ui, knoflook en wortel toe en bak het +/- 2 min. mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak +/- 1 min. zachtjes. Voeg de tomaten toe en bak ze onder af en toe omscheppen in 10 min. helemaal zacht.
- Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Giet de spaghetti af en schep het door de quornsaus. Roer de helft van de basilicum erdoor en strooi de rest er overheen. Geef de kaas er aan tafel bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats