laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta a la Mexicana
  ingrediënten:
   
  • 20 g boter -
  • 1 ui, in dunne ringen -
  • 1 rode paprika, ontdaan van zaad, in dikke repen -
  • 3 stengels bleekselderij, in stukken van 2 cm -
  • 2 verse ma?skolven, in stukken van 2 cm -
  • 500 g schelpjesmacaroni -
  • 35 g taco seasoningmix (pakje) -
  • 5 dl water.
  bereiding:
    Voorbereidingstijd: 20 minuten - Kooktijd: 25 minuten - Voor 6 personen

Bereiding :
1. Smelt boter in een grote pan. Doe ui, paprika en bleekselderij erbij en bak 5 minuten.
2. Ma?s, macaroni, taco seasoningmix en water toevoegen. Aan de kook brengen en 15 min. koken tot de macaroni en de ma?s gaar zijn.
3. Heet serveren als bijgerecht bij vlees of gevogelte.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats