|
|
|
Pasta a la Mexicana |
|
ingrediënten: |
|
|
- 20 g boter -
- 1 ui, in dunne ringen -
- 1 rode paprika, ontdaan van zaad, in dikke repen -
- 3 stengels bleekselderij, in stukken van 2 cm -
- 2 verse ma?skolven, in stukken van 2 cm -
- 500 g schelpjesmacaroni -
- 35 g taco seasoningmix (pakje) -
- 5 dl water.
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereidingstijd: 20 minuten - Kooktijd: 25 minuten - Voor 6 personen
Bereiding :
1. Smelt boter in een grote pan. Doe ui, paprika en bleekselderij erbij en bak 5 minuten.
2. Ma?s, macaroni, taco seasoningmix en water toevoegen. Aan de kook brengen en 15 min. koken tot de macaroni en de ma?s gaar zijn.
3. Heet serveren als bijgerecht bij vlees of gevogelte. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|