laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelle champignonsoep
  ingrediënten:
   

    1,5 liter water
    1 ui
    2 teentjes knoflook
    2 dikke el maizena
    2 potjes champignons
    4 tuinkruidenbouillontabletten
    2-4 tartaartjes of 200 gr gehakt
    peper
    zout
  bereiding:
    Breng het water met bouillontabletten, in dunne ringen gesneden ui en uitgeperste knoflookteentjes aan de kook. Laat 10 minuten koken.
Vermeng de maizena met ietsje water en roer het los. Voeg het al roerend aan de soep toe. Laat een minuutje koken.
Voeg de inhoud van de potten champignons (inclusief het sap) toe en breng de soep weer aan de kook.
Draai balletjes van de met peper en zout aangemaakte tartaartjes of het gehakt.
Haal pan van het vuur en voeg de balletjes toe, laat even 5 minuten staan.
Lekker met een stukje stokbrood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats