Aspergelasagne |
|
ingrediënten: |
|
|
500 gram groene asperges
2 zakjes Saus voor Asperges
75 cc (ml) witte wijn
125 gram geraspte Parmezaanse kaas
125 gram lasagnebladen |
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180° (heteluchtoven 165°C).
Kook de asperges 7 minuten in kokend water met wat zout.
Maak de Saus voor Asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de wijn en 75 gram van de kaas erdoor.
Schep een dun laagje saus over de bodem van een lasagneschaal.
Beleg met de helft van de lasagnebladen.
Verdeel de asperges over de lasagnebladen. Schep 2/3 van de sas over de asperges en dek af met de overgebleven lasagnebladen.
Verdeel de rest van de saus over de lasagne en bestrooi de rest met kaas.
Bak de lasagne in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar. Haal de lasagne uit de oven en laat een paar minuten staan. Snijd de lasagne met een heel scherp mes in vier stukken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|