laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Staartvis met mosterd-pepersaus
  ingrediënten:
   

    4 stukken staartvis
    400 ml visfond
    1,5 dl lichte room
    3 eetlepels bloem
    3 eetlepels boter
    1,5 koffielepel mosterd
    1 koffielepel rode bessen
    Maizena express
    peper en zout
  bereiding:
    Wentel de vis door de bloem en schud ze af. Bak de vis aan alle zijden goudbruin en 3 eetlepels boter. Kruid met peper en zout.

Laat, afgedekt, op een zachter vuur gaar worden. Intussen bereidt u de saus: laat 400 ml visfond op een hevig vuur tot de helft inkoken. Voeg 1,5 dl koffielepel mosterd toe en 1,5 dl lichte room. Laat nog enkele minuten inkoken.

Doe er de roze bessen bij en bind indien nodig met maizena express tot een lichtgebonden saus. Serveer met gestoofd witloof en hertoginnenaardappelen of puree.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats