laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Radijsjessoep
  ingrediënten:
   

    1 flinke bos radijsjes
    1 bosje waterkers
    2 uien
    1 l rundsbouillon
    2 dl room
    2 aardappelen
    suiker
    peper, nootmuskaat en zout
  bereiding:
    Snij de radijsjes in dunne plakjes en spoel het groen. Laat de fijngesneden uien fruiten in wat olie, giet er de bouillon bij en breng aan de kook.

Voeg nu de room, waterkers (hou wat opzij voor de garnering) en het groen van de radijsjes er aan toe. Laat een minuut koken, mix en zeef de soep. Breng op smaak met peper, zout, een snuifje suiker en nootmuskaat. Werk af met wat plakjes radijs en waterkers. Serveer onmiddellijk.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats