laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergesoep met paddestoelen en spekjes
  ingrediënten:
   

    1 pakje Soepbasis Room
    300 gram witte asperges
    75 gram bacon, in plakken
    150 gram paddestoelen, in reepjes (bijvoorbeeld champignons en/of oesterzwammen)
    2 eetlepels citroensap
    2 eetlepels fijngeknipte peterselie
  bereiding:
    Kook de asperges beetgaar volgens het basisrecept en snijd de asperges in stukken van 3-4 cm.
Bak de bacon krokant in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
Laa de plakken uitlekken opkeukenpapier en breek ze in kleine stukjes.
Warm de Soepbasis Room op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de in repen gesneden paddestoelen toe met het citroensap en laat de soep nog 2 minuten zacht doorkoken.
Voeg de asperges toe en verwarm tot deze warm zijn.
Garneer de soep met de krokant gebakken bacon en peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats