laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cannelloni met kaasvulling
  ingrediënten:
   

  • 8 pijpjes cannelloni
  • olijfolie
  • 2 blikjes tonijn in olie
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 2 theelepels kappertjes
  • 2 pakjes Boursin
  • 1 blikje gepelde tomaten
  • 200 gram geraspte kaas
  • zout
  • peper
  • chilipoeder
  bereiding:
    Kook de cannelloni in ruim kokend water met zout en 2 eetlepels olie 2-3 minuten en laat ze op een doek uitlekken. Meng alle ingredienten, behalve de tomaten en de kaas, goed door elkaar. Vul de cannelloni met dit mengsel en leg ze in een ondiepe ovenschaal. Prak de tomaten fijn en verdeel ze over de cannelloni. Bestrooi de cannelloni met de geraspte kaas en bak ze in een op 200°C voorverwarmde oven tot ze zacht zijn en de kaas lichtbruin is gekleurd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats