|
|
|
Jachtschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
- Verse aardappelpuree
- 1 eetlepel olie
- 150 gram spekblokjes
- 1 gehakte ui
- 600 gram half om half gehakt
- 250 gram fijne soepgroente
- zout, peper, nootmuskaat
- 1 theelepel mosterd
- evt. 2 eetlepels geraspte komijnenkaas
|
|
bereiding: |
|
|
Bereid de puree voor 4 personen.
Bak in 1 eetlepel olie de spekblokjes en 1 gehakte ui goudbruin.
Voeg het gehakt toe en bak rul uit.
Roer er de fijne soepgroente door en bak nog 5 min.
Breng op smaak met zout,peper,nootmuskaat en mosterd.
Schep het vleesmengsel in een ovenschaal, bestrooi evt. met komijnekaas en schep dan de puree erop.
Laat het gerecht in de oven goudbruin gratineren.
(30 min op 250 graden celcius). |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|