 |
|
 |
Spaghetti met courgette-kaassaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 300 g spaghetti
- 2 el olijfolie
- 400 g courgette, in blokjes
- 3 tenen knoflook, fijngehakt
- 1 pakje Kaassaus of zelfgemaakte kaassaus
- 2 el basilicum, fijngehakt
- 3 el pijnboompitten, geroosterd
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de spaghetti in ruim kokend water met wat zout in ca. 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de courgette met de knoflook in ca. 4 minuten beetgaar.
- Bereid de Kaas Saus volgens de aanwijzingenop het pakje of maak zelf kaassaus, en schep de saus met het basilicum door de courgette.
- Giet de spaghetti af. Verdeel de spaghetti over 4 borden, schep de saus erover en vervolgens de pijnboompitten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|