laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rauwe ham met dragon en peren
  ingrediënten:
   
  • 1 ei
  • 2 eetlepels fijne tafelsuiker
  • 3 eetlepels dragonazijn
  • 45 cl dikke room
  • 16 dungesneden plakken Parmaham
  • 4 rijpe peren
  • 50 g gepelde walnoten
  • Verse dragon
  bereiding:
    - Klop het ei, de tafelsuiker en de dragonazijn in een kom au bainmarie totdat een dik mengsel ontstaat.
- Haal de kom uit het warme water en blijf kloppen tot het mengsel koud is.
- Klop de room stijf en spatel die door het mengsel.
- Dek de schaal af en zet hem in de koekkast.
- Halveer een peer, schil hem en verwijder het klokhuis.
- Drapeer op ieder bord twee plakken ham en leg daarop een halve peer.
- Verdeel de saus over de peer en strooi er de gehakte walnoten en fijngehakte dragon over.
- Direct opdienen.
TIP:
- Vervang als u wilt de rauwe ham door gerookte zalm
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats