Vispotje met paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1 ui
- 1 kleine prei
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- zout en peper
- anderhalve theelepel fijngehakt dillegroen
- 500 gram kabeljauwfilet
- 1 eetlepel volkorenmeel
- 1 kopje geraspte kaas
- Boter
|
|
bereiding: |
|
|
- Snijd de ui en de paprika in ringen. Snijd de tomaten in plakjes. Maak knoflook schoon.
- Doe olie in de koekepan en fruit de ui. Voeg na een minuutje de paprika de tomaat toe en pers de knoflook erboven uit.
- Roer alles goed door elkaar en laat het nog enige minuten doorbakken. - Breng het op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Beboter een ovenschaal, doe de helft van het groentemengsel erin en strooi wat dillegroen erover.
- Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en peper en haal ze even door het meel heen.
- Leg ze nu naast elkaar op het groentebedje in de schaal. (welterusten!)
- Verdeel het resterende groentemengsel over de vis en strooi de kaas eroverheen. Leg ook nog hier en daar wat stukjes boter.
- Plaats de schaal nu in het midden van de oven en laat het in 30 minuten gaar worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|