laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vispotje met paprika
  ingrediënten:
   
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 ui
  • 1 kleine prei
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  • zout en peper
  • anderhalve theelepel fijngehakt dillegroen
  • 500 gram kabeljauwfilet
  • 1 eetlepel volkorenmeel
  • 1 kopje geraspte kaas
  • Boter
  bereiding:
    - Snijd de ui en de paprika in ringen. Snijd de tomaten in plakjes. Maak knoflook schoon.
- Doe olie in de koekepan en fruit de ui. Voeg na een minuutje de paprika de tomaat toe en pers de knoflook erboven uit.
- Roer alles goed door elkaar en laat het nog enige minuten doorbakken. - Breng het op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Beboter een ovenschaal, doe de helft van het groentemengsel erin en strooi wat dillegroen erover.
- Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en peper en haal ze even door het meel heen.
- Leg ze nu naast elkaar op het groentebedje in de schaal. (welterusten!)
- Verdeel het resterende groentemengsel over de vis en strooi de kaas eroverheen. Leg ook nog hier en daar wat stukjes boter.
- Plaats de schaal nu in het midden van de oven en laat het in 30 minuten gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats