laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geflambeerde ananas met coco sabayon
  ingrediënten:
   
  • 1 ananas
  • 4 eidooiers
  • 3 soep leppels witte wijn
  • 3 soep leppels de malibu(coco likeur)
  • 50 gr suiker
  • 50 gr bruine suiker
  • 6 cl rum
  • 2 soep leppels geraspte coco
  bereiding:
    - Maak de sabayon met de eieren, suiker, wijn en de malibu zoals gebruikelijk.
- Wentel de ananas schijven in de bruine suiker en bak hen even aan in de pan op een zacht vuur ongeveer een 5 tal minuten.
- Flambeer de ananas met de rum en schik deze op de borden.
- Garneer met de sabayon en over strooi met de geraspte coco.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats