laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visserslaatje
  ingrediënten:
   
  • 1 krop eikenbladsla, enkele blaadjes krulsla
  • 350 g gerookte zalm in blokjes
  • 12 rose garnalen
  • ciderazijn
  • olijfolie
  • kruiden "kracht van de oceaan"
  • 1 gehakte sjalot, zout, peper
  • 1 eetlepel mosterd
  bereiding:
    - Maak de sla schoon en leg ze in 4 diepe borden.
- Strooi er de blokjes gerookte zalm en de gepelde garnalen over.
- Voor de vinaigrette mengt u de mosterd met azijn, voeg er sjalot, peper en zout, en 1 eetlepel kruiden "kracht van de oceaan" aan toe; alles goed mengen en serveer in een aparte sauspan zodat iedere gast de vinaigrette naar eigen smaak kan doseren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats