 |
|
 |
Visserslaatje |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 krop eikenbladsla, enkele blaadjes krulsla
- 350 g gerookte zalm in blokjes
- 12 rose garnalen
- ciderazijn
- olijfolie
- kruiden "kracht van de oceaan"
- 1 gehakte sjalot, zout, peper
- 1 eetlepel mosterd
|
|
bereiding: |
|
|
- Maak de sla schoon en leg ze in 4 diepe borden.
- Strooi er de blokjes gerookte zalm en de gepelde garnalen over.
- Voor de vinaigrette mengt u de mosterd met azijn, voeg er sjalot, peper en zout, en 1 eetlepel kruiden "kracht van de oceaan" aan toe; alles goed mengen en serveer in een aparte sauspan zodat iedere gast de vinaigrette naar eigen smaak kan doseren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|