|
|
- Bereid de saus als volgt. Verhit de olie in een koekenpan en laat de ui, selderij, Spaanse peper en kruiden ongeveer 5 minuten op een zeer laag vuur bakken. Voeg de rode en groene paprika en de overige ingredienten toe en breng alles aan de kook. Het vuur temperen en 15 - 20 minuten laten sudderen, af en toe roeren. Even wegzetten.
- Vermeng de roomkaas, oregano en cayennepeper.
- Verwijder het vel van de vis met een fileermes. Begin bij de staart en zet het mes een beetje schuin op de vis. Druk het mes met een zaagbeweging naar voren, met het lemmet tegen het vel. Haal de vel geleidelijk van de vis.
- De kaasvulling over de filets verdelen en de filets oprollen. Maak de vis met cocktailprikkers dicht. Leg de filets in een licht ingevette ovenschaal.
- De schaal bedekken en 10 minuten in een op 180 ?C voorverwarmde oven zetten. Giet de tomatensaus er over en zet de schaal nog 10 - 15 minuten in de oven. De vis is gaar wanneer hij stevig aanvoelt. |