laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goulash van quorngehakt
  ingrediënten:
   
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2 groene paprika's
  • 1 blikje tomatenpuree
  • olie
  • 1 bakje quorngehakt
  • paprikapoeder
  • gedroogde majoraan
  • peper uit de molen
  • kummelzaadjes
  • bloem
  • 1 blik tomaatstukje met vocht
  • 3 zoetzure augurken
  • 450 g aardappelpartjes
  • 250 g diepvriesdoperwtjes
  • 1 pakje room
  bereiding:
    - Snipper de groenten. Fruit de ui goudbruin, schep de groenten en de tomatenpuree er dan bij en bak het nog 5 min.
- Voeg het quorngehakt toe en bak het nog even door. Voeg dan 2 el paprikapoeder, 1/2 el majoraan en een flinke draai peper, strooi er eventueel 1 tl kummelzaadjes bij en roer het door. Strooi er 2 el bloem over en roer ook dit erdoor.
- Voeg de tomaatblokjes met vocht, de fijngesneden augurken, 2 el augurkennat, de aardappelpartjes, erwtjes en 1/4 l water toe en breng het aan de kook. Laat het 10 min. pruttelen. Roer er op het laats nog 1/2 dl room bij. Geef er een frisse salade bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats