laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta Carbonara met tuinkruiden
  ingrediënten:
   
  • 400 g spaghetti
  • 3 eieren
  • 2 1/2 dl slagroom
  • 100 g parmezaanse kaas
  • zout, peper
  • 8 el fijngesneden gemengde tuinkruiden
  • speklapjes
  bereiding:
    - Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout beetgaar in de aangegeven tijd op het pak.
- Klop de eieren met de room en helft van de kaas los en voeg naar smaak peper toe. Bak de spekplakjes knapperig in een anti-aanbakpan en verbrokkel ze. Stort de pasta in een zeef, laat kort uitlekken en schep ze weer terug in de pan. Giet het eimengsel, de spekjes en tuinkruiden erdoor en warm nog circa 1 minuut door.
- Breng de pasta op smaak met zout en peper, serveer en geef de rest van de kaas er apart bij. Lekker met een salade van plakjes tomaat, plakjes mozzarella en blaadjes basilicum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats