Curry-kriel-schotel |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 blikken of potten krielaardappeltjes/pommes parisiennes (+/- 580ml)
- 1/2 pak bloemkoolroosjes Romanesco (+/- 450g in diepvries)
- 2 el tikka Masala saus
- 3 el water
- 2 el volle yoghurt
- 1 grote rode ui
- 2 el olie
- 1 el gehakte peterselie of korianderblaadjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Bloemkoolroosjes Romanesco kort koken in water zonder zout en afgieten.
- Ui pellen en in grove stukken snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Masala saus en water toevoegen en even laten koken.
- Aardappelen koken en afgieten. Aardappelen met de bloemkoolroosjes Romanesco toevoegen aan de saus en het geheel circa 8 minuten laten doorwarmen.
- Tenslotte de yoghurt erdoor roeren, het geheel in een schaal scheppen en bestrooien met de peterselie of koriander. Meteen serveren. Lekker als vegetarisch gerecht met wat stokbrood of Indiase pappadoms. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|