laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Curry-kriel-schotel
  ingrediënten:
   
  • 2 blikken of potten krielaardappeltjes/pommes parisiennes (+/- 580ml)
  • 1/2 pak bloemkoolroosjes Romanesco (+/- 450g in diepvries)
  • 2 el tikka Masala saus
  • 3 el water
  • 2 el volle yoghurt
  • 1 grote rode ui
  • 2 el olie
  • 1 el gehakte peterselie of korianderblaadjes
  bereiding:
    - Bloemkoolroosjes Romanesco kort koken in water zonder zout en afgieten.
- Ui pellen en in grove stukken snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Masala saus en water toevoegen en even laten koken.
- Aardappelen koken en afgieten. Aardappelen met de bloemkoolroosjes Romanesco toevoegen aan de saus en het geheel circa 8 minuten laten doorwarmen.
- Tenslotte de yoghurt erdoor roeren, het geheel in een schaal scheppen en bestrooien met de peterselie of koriander. Meteen serveren. Lekker als vegetarisch gerecht met wat stokbrood of Indiase pappadoms.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats