laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rabarbertaart
  ingrediënten:
   
    [color=blue:cd54d7266d]
  • **Bodem:[/color:cd54d7266d]
  • 200 gr volkoren tarwemeel
  • 15 gr gist
  • melk
  • 25 gr roomboter
  • 1 ei
  • suifje zout[color=blue:cd54d7266d]
  • **Vulling:[/color:cd54d7266d]
  • 800 gr rabarber
  • 100 gr rietsuiker
  • 400 gr kwark
  • 1 ei
  • 1 el volkoren tarwemeel[color=blue:cd54d7266d]
  • **Kruimeldeeg:[/color:cd54d7266d]
  • 250 gr volkoren tarwemeel
  • 125 gr roomboter
  • 90 gr rietsuiker
  • 8 el kwark
  bereiding:
    Alle ingredienten van de bodem goed mengen, ongeveer 40 minuten laten rijzen. Uitrollen en in een beboterde en met paneermeel bestoven bakplaat doen.

Rabarber zuiver maken en in kleine stukjes snijden en met de andere ingredienten vermengen van de vulling.

Het tarwemeel met de rietsuiker mengen , dan met de koude boter en dan de kwark of kaas er onder mengen en boen op de rabarber doen.

Oven voorverwarmen op 190°C en gedurende 35 minuten afbakken in het midden van de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats