laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Asperges met vis beignets
  ingrediënten:
   
  • 1 bussel witte asperges
  • vers gemalen peper
  • zout
  • 500 g visfilets
  • 2 eierdooiers
  • 8 cl pils of witbier
  • 80 g bloem
  • kervelpluksels[color=blue:2b55fb4fff]
  • **voor de saus :[/color:2b55fb4fff]
  • 1 dl verse room
  • 1 eierdooier
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 koffielepel kappertjesvocht
  bereiding:
    - Kook de geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar in kokend gezouten water.
- Klop de eierdooiers los met bier, peper en zout en roer met de gezeefde bloem tot een glad beignetbeslag.
- Snijd de visfilets in reepjes, wentel ze door het beslag en bak ze goudbruin in hete frituurolie.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Klop voor de saus de eierdooier los in de hete room en roer er de kappertjes met het vocht door.
- Schik de asperges en de visbeignets op warme borden en overgiet met de saus.
- Garneer met kervelpluksels
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats