laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Komkommer yoghurtsaus
  ingrediënten:
   
  • 1 komkommer
  • 1 eetlepel zout
  • 1 teentje knoflook
  • 2 dl Bulgaarse of Griekse yoghurt
  • snufje peper
  • verse dille
  bereiding:
    - Schil de komkommer en snijd deze doormidden. Verwijder de zaadjes en rasp de komkommer grof.
- Doe de geraspte komkommer in een vergiet en strooi het zout eroverheen. Laat dit 10 minuten intrekken.
- Spoel dan de komkommer goed af en dep het droog.
- Doe de yoghurt in een schaaltje en pers het teentje knoflook hierin uit. - Voeg wat peper naar smaak toe.
- Tot slot meng je de komkommer door de yoghurt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats