laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geroosterde Knoflook-Basilicum Saus
  ingrediënten:
   
  • 4 grote tenen knoflook
  • 1 medium courgette
  • 2 handjes vol basilicum
  • 1 handjevol peterselie
  • 1 dl water
  • 2 el citroensap
  bereiding:
    - Oven voorverwarmen op 210 C.
- Snij de courgette in plakjes van ca. 0,6 cm dik en kruid met peper en zout. Wikkel knoflook in folie.
- Rooster knoflook en courgette in de oven, ca. 15 minuten. Knoflook uitpakken en af laten koelen.
- Blancheer de basilicum en peterselie 10 sec. en spoel dan meteen af met koud water.
- In keukenmachine knoflook, kruiden, courgette, wat water en citroensap toevoegen en goed fijn maken. Water toevoegen tot gewenste dikte en op smaak brengen met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats