|
|
|
Varkenshaasje met pistachenootjes |
|
ingrediënten: |
|
|
2 varkenshaasjes,
6 bosuitjes,
vleesfond,
flesje witbier,
eetlepel honing,
75gr. pistachenootjes,
peterselie,
basilicum. |
|
bereiding: |
|
|
Witte gedeelte van de bosuitjes klein snijden en glazig fruiten.
Fond, bier en honing toevoegen.
ca. 10 min inkoken tot 1/3 van de hoeveelheid.
Nootjes met helft van peterselie en basilicum hakken, rest van de bosuitjes in plakjes snijden en wat peper erdoor mengen.
Varkenshaasjes in lengte opensnijden en vullen met mengsel.
Dichtbinden met touw of prikkers.
Varkenshaasjes rondom gaar en bruin bakken in ca. 15 a 20 min.
Mengsel van fond en bier toevoegen en even laten smoren.
Schenk het vocht in een sauskom.
Varkenshaasjes in plakjes serveren op een voorverwarmd bord of schaal en garneren.
Lekker met broccolie en aardappelpuree. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|