Roombotercake met witte druiven en perzik |
|
ingrediënten: |
|
|
- acht plakken roombotercake
- 200 gram witte druiven
- twee perziken
- twee eetlepels bloemenhoning
- een flesje Barbar van 30 cl
- 1 dl slagroom
- een eetlepel vanillesuiker
|
|
bereiding: |
|
|
- De schil en pitjes verwijderen van de witte druiven en halveren. De perziken schillen, pitten verwijderen en in blokjes snijden.
- Gehalveerde druiven en stukjes perzik gedurende een uur wellen in het bier en vervolgens met de bloemenhoning tien tot vijftien minuten stoven met de rest van het bier. Eventueel nog wat meer bier gebruiken.
- De plakken cake verdelen over dessertborden en het warme mengsel van druiven en perzik erover verdelen.
- Slagroom stijf kloppen met vanillesuiker en wat slagroom naast de cake leggen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|