laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwfilet in champignonroomsaus.
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    300 gr. kabeljauwfilet
    150 gr. champignons (groot)
    1 bekertje zure room
    2 1/2 dl. groentenboullion
    1 eetl. bloem
    1 takje peterselie
    peper & zout
  bereiding:
    Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

Houd de vis in de bouillon 10 minuten tegen de kook aan (au-bain-marie)

Bak de champignons, strooi er de bloem over, warm alles goed door en voeg onder goed roeren 1 dl kookvocht toe.
Roer de zure room door de champignons en maak het geheel op smaak met peper en zout.
Leg de vis op een schaal, giet de saus erover en strooi er wat peterselie op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats