|
|
Voorbereiding:
- Snij de tomaten in dobbelsteentjes.
- Snij de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
- Hak de korianderblaadjes fijn.
Bereiding :(10 min., enkele uren vooraf)
- Breng eenzelfde hoeveelheid water als het couscousmeel aan de kook en voeg een eetl. tomatenconcentraat toe. Giet het over het couscousmeel, roer goed om en laat 7 min. zwellen.
- Voeg de tomatenblokjes toe, de stukjes gedroogde tomaat, de versnipperde koriander,
2 eetl. balsamicoazijn, 1 eetl. worcestersaus en 4 eetl. olijfolie. Breng op smaak met de Provençaalse kruiden en wat cayennepeper. Kruid met peper en zout. Roer goed om.
- Zet koel weg en schep af en toe om.
- Strooi er wat (al dan niet geroosterde) dennenpitten over en dien goed koel op. |