laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met tomaten-mozarellasaus
  ingrediënten:
   
  • ca. 500 gr spaghetti
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • peper
  • organo
  • basilicum
  • 200 gr knoflookolijven
  • 2 mozarellakaasjes
  • 4 eetl kappertjes
  bereiding:
    - Kook de spaghetti beetgaar.
- Snipper ondertussen de ui en bak deze in olijfolie met een uitgeperst teentje knoflook. Doe er de tomatenblokjes bij en bestrooi met peper, organo en basilicum.
- Snijd de olijven in plakjes en laat die ongeveer tien minuten meesudderen.
- Snijd de mozarellakaasjes in blokjes. Haal de tomatensaus van het vuur en meteen opeten, anders lost de kaas helemaal op!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats