Spaghetti met tomaten-mozarellasaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- ca. 500 gr spaghetti
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes
- peper
- organo
- basilicum
- 200 gr knoflookolijven
- 2 mozarellakaasjes
- 4 eetl kappertjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de spaghetti beetgaar.
- Snipper ondertussen de ui en bak deze in olijfolie met een uitgeperst teentje knoflook. Doe er de tomatenblokjes bij en bestrooi met peper, organo en basilicum.
- Snijd de olijven in plakjes en laat die ongeveer tien minuten meesudderen.
- Snijd de mozarellakaasjes in blokjes. Haal de tomatensaus van het vuur en meteen opeten, anders lost de kaas helemaal op! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|