|
|
Voorbereiding:
- Hak de peterselie fijn.
- Meng de boter met de roquefort, de peterselie en de cognac.
- Schil de peer. Snij in schijfjes en besprenkel met het sap van een halve citroen.
- Hak de noten grof en rooster in een pan met anti-aanbaklaag, zonder vetstof.
- Bereid een vinaigrette door 1 eetl. citroensap, de 2 soorten olie en de mosterd te mengen.
Bereiding: (5 min. + 35 min. in de oven)
- Leg de diepgevroren parelhoenfilets op een vel aluminiumfolie (met de glanzende kant naar boven). Kruid met peper en leg op elke filet een flink klontje roquefortboter.
- Vouw de pakketjes dicht, leg ze op een bakplaat en laat 35 min. bakken in de voorverwarmde oven (220°C).
- Meng de gemengde sla met de peerschijfjes.
- Giet vlak voor het opdienen de vinaigrette over de sla en bestrooi met de noten.
- Haal de pakketjes uit de oven en leg ze op een bord. Dien op met de sla en kroketjes of primeuraardappelen.
tip
- De pakketjes kan u ook op de barbecue (op een matig vuur) bakken.
- U kan de noten ook in de oven grillen terwijl u het vlees bakt. Spreid ze over een vel aluminiumfolie en laat ze kleuren (+/- 15 min.). |