laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met appelen en kaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
  • 3 el boter(vloeibaar)
  • 4 kabeljauwmoten van 3 cm dik
  • kaas in sneetjes
  • 4 appelen in schijfjes
  • kervel
  • kerrie
  • peper en zout
  bereiding:
    - Smeer een ovenschotel in met de vloeibare boter.
- Leg de moten in de schotel en kruid met peper een weinig zout en de kervel.
- Bedek de vis met de kaas.
- Bestrooi met kerrie en schik er de appelschijfjes bovenop.
- Besprenkel gelijkmatig met de vloeibare boter.
- Laat gedurende 20 à 30 minuten garen in een oven van 200°C
- Dien op met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats