laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aubergines en tomaten in de oven
  ingrediënten:
   
  • 2 aubergines
  • 50 gr boter
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • peterselie
  • look
  • stokbrood
  • smeerboter
  • peper en zout
  bereiding:
    - Snijd de aubergines in twee en bak ze goudgeel in 20 gr boter.
- Schik ze in een ovenschotel en bedek ze met de uien, (die eventjes gefruit werden in boter) en met de tomaten. Kruid met peterselie, look peper en eventueel zout.
- Voeg ten slotte nog enkele klontjes boter toe en gratineer 25 minuten in een oven van +/- 140°C.
- Dien lauw op met stokbrood dat besmeerd is met boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats