laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Saint Honoré met fruit
  ingrediënten:
   
  • 150 ml water
  • 50 gr boter
  • 20 gr suiker
  • 80 gr bloem
  • 2 eieren
  • vanille of aardbeienijs
  • fruitmacédoine (vers of uit blik)
  bereiding:
    - Breng water samen met de boter en de suiker aan de kook.
- Voeg de gezeefde bloem geleidelijk toe, neem van het vuur en meng tot een deegbal . Laat afkoelen, voeg vervolgens een voor een de eieren toe.
- Maak kleine deegballetjes, leg ze op de ingevette ovenplaat en laat ze bakken op 180°C tot ze dik en bruin zien.
- Laat afkoelen, snijd het dekseltje eraf en hol de bol uit.
- Vul met het ijs en zet de dekseltjes er weer terug op.
- Schik de bolletjes in een cirkel op een bord met in het midden de fruitmacédoine.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats