laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Walnotensoep
  ingrediënten:
   
  • 1 l kippenbouillon
  • 250 gr walnoten
  • 25 gr. boter
  • 10 gr. bloem
  • 1 el room
  • zout/peper
  bereiding:
    - Maal de walnoten fijn in een keukenmachine.
- Smelt de boter op een niet te hoog vuur en roer de bloem er met een garde doorheen.
- Voeg beetje bij beetje en steeds roerend de kippebouillon toe en tenslotte de gemalen noten.
- Laat de soep ongeveer een kwartier op een laag vuur sudderen.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Draai het vuur uit en roer een scheut room door de soep.
- Strooi er eventueel wat fijngehakte bieslook of peterselie overheen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats