laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti puntanesca
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
  • 500 g fijne spaghetti
  • 100 g zwarte olijven
  • 30 g kappertjes
  • olijfolie
  • 1 kg verse tomaat (in stukjes gesneden)
  • 4 teentjes knoflook
  • verse peterselie
  • zout & peper
  bereiding:
    - Breng het water voor de spaghetti aan de kook. Wanneer je de spaghetti in het kokende water gedaan hebt, kun je de knoflook in de olijfolie bakken. Voeg de tomatenstukjes toe met wat zout en peper. Na ongeveer tien minuten kunnen de kappertjes en olijven toegevoegd worden.
- Ondertussen kun je de spaghetti afgieten van zodra die beetgaar is. Laat de saus 5 minuten verder sudderen.
- Doe de gare spaghetti in de pan bij de saus. Meng goed en laat enkele minuten verder koken zodat de spaghetti de saus kan opnemen. Doe de pasta in een ovaal bord en strooi er een rijkelijke hoeveelheid verse peterselie over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats