laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met paddestoelen en spinazie
  ingrediënten:
   

    250 gram champignons
    1 pak diepvries bladspinazie (400 gram)
    4 eetlepels olijfolie
    2 teentjes knoflook
    300 gram pasta
    wat zout en wat versgemalen peper
    100 gram feta (in blokjes)
    1/8 liter slagroom of kookroom
  bereiding:
    Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180? C. Vierendeel de champignons. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Smeer vervolgens een vuurvaste schaal dun met olijfolie in. Snijd daarna de ontvelde teentjes knoflook in plakjes.

Bereiding:
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af. Bak in de tussentijd de champignons in 4 eetlepels olijfolie in een paar minuten knapperig en lichtbruin. Roer vervolgens wat zout en de knoflook door de champignons. Roer de champignons door de pasta. Schep de pasta in de schaal. Dek deze laag pasta toe met de spinazie en strooi er zout en peper op. Verdeel de blokjes feta over de spinazie. Giet nu de room in de schaal en dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal circa 20 minuten in de oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats