laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wijtingfilets met Provencaalse saus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
  • 2 sjalotjes gepeld
  • 1 teentje knoflook gepeld
  • 4 vleestomaten
  • 2 theelepels Provençaalse kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper
  • 1 laurierblad
  • enkele druppels tabasco
  • 1 eetlepel maizena
  • 4 wijtingfilets
  • bieslook
  • 2 eetlepels witte wijn
  • citroensap
  bereiding:
    - Hak of snijd de sjalot, knoflook en tomaten.
- Vermeng ze met olijfolie, Provençaalse kruiden, zout en peper en voeg laurierblad en tabasco toe.
- Breng het geheel aan de kook. Laat de saus enkele minuten doorkoken.
- Maak de maizena aan met wijn. Bind er de saus mee.Houd de saus warm.
- Leg filets naast elkaar in passende schaal.
- Zet de afgedekte schaal ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden C).
- Bedek de vis met de warme saus, strooi er royaal fijngeknipte bieslook over.
- Serveer de schotel met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats