Macaroni met champignon-notensaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
- 500 g elleboogjesmacaroni
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 bakje champignons (250 g)
- 1 bakje walnoten (100 g)
- 2 eetlepels walnotenolie
- 2 cups Buitoni Salsa con Funghi (sauzen ` 200 g)
- zout en peper
|
|
bereiding: |
|
|
25 minuten bereidingstijd
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Saus en gehakte walnoten toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni serveren met saus. Lekker met tomatensalade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|