laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Macaroni met champignon-notensaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

  • 500 g elleboogjesmacaroni
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 bakje walnoten (100 g)
  • 2 eetlepels walnotenolie
  • 2 cups Buitoni Salsa con Funghi (sauzen ` 200 g)
  • zout en peper
  bereiding:
    25 minuten bereidingstijd




Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Saus en gehakte walnoten toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni serveren met saus. Lekker met tomatensalade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats