| 
 Macaroni met champignon-notensaus | 
				
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				
			
				
					|   | 
					  | 
					Voor 4 personen: 
   - 500 g elleboogjesmacaroni  
    - 2 uien  
    - 2 teentjes knoflook  
    - 1 bakje champignons (250 g)  
    - 1 bakje walnoten (100 g)  
    - 2 eetlepels walnotenolie  
    - 2 cups Buitoni Salsa con Funghi (sauzen ` 200 g) 
    - zout en peper
   | 
				
							
					|   | 
					bereiding: | 
				
				
					|   | 
					  | 
					25 minuten bereidingstijd 
  
    
 
 
 Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Saus en gehakte walnoten toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni serveren met saus. Lekker met tomatensalade. | 
				
				
					|   | 
				
				
					|   | 
				
                           
 
  | 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				
					
			  |