laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zigeunergoulash
  ingrediënten:
   
  • 1 kilo aardappelen(in blokjes gesneden)
  • 400gram in stukjes gesneden varkensvlees
  • 1grote aubergine(in blokjes gesneden)
  • 2 groene paprika's(in ringen gesneden)
  • 500 gram tomaten(in blokjes)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • zout paprikapoeder (pikant)
  • 50 gram boter
  bereiding:
    - Smelt de boter in een gietijzeren pan en laat dit heet worden,leg het vlees erin en bestrooi dit met zout en paprika poeder.
- Voeg de gesnipperde uien toe doe dit ook met de paprika en aubergine en aardappelen,laat dit nog even bakken en doe daarna de tomaten erbij.
- Giet er een kopje water bij en laat het gerecht met de deksel op de pan in een 1/2 uur gaar worden.
- Dien op met stokbrood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats